måndag 27 december 2010

Jersey Beauty Company



Har precis beställt en ny ansiktspeeling från Dermalogica, Daly Microfoliant.
Marknadens kanske bästa och skonsammaste peeling som lovordats av oss vanliga dödliga, superkändisar och välrenommerade hudspecialister. Det är så skonsamt att man kan använda den varje dag. Det är ett risbaserade enzympulver som mikroexfolierar grådaskigt slagg från huden och ger den en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar dessutom ojämn pigmentering som kan orsakas av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans. 


På exempelvis NK kostar 75g 700 kronor, och på Jersey Beauty Company 300 kronor inkl. frakt. 
Sist jag beställde från dem var leveranstiden ganska lång, 10 arbetsdagar (vilket är deras maxgräns) men för mer än halva priset mindre tycker jag det är helt okej. Jag har även frågan på NK varför deras produkter inte har något bäst före datum (som det enligt lag måste finnas) och det är tydligen för att alla deras produkter håller minst 1 år efter att förpackningens förpackning har brutits. Om det stämmer eller inte låter jag vara osagt, men om man provat denna produkt både från skönhetssalongen, NK och genom Jersey så märker man att det är exakt samma produkt. 
Dessutom ska man passa på om man vill tjäna några extra kronor för den 4 januari höjs skatten från 17% till 20% vilket ger ett litet påslag. 


Ett litet tips så här en måndagskväll! 


XoXo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

A monkey needs to dance and so do you!